rozwód dobry prawnik Gdańsk
Prowadzisz własną firmę? Zamierzasz stworzyć własną markę? To miejsce, w którym możesz o tym z nami porozmawiać!
rozwód dobry prawnik Gdańsk
Post autor: Jabłko »
Hej. Mam do was małe pytanie, mianowicie, czy macie może namiar do jakiegoś dobrego mecenasa, który ma doświadczenie w sprawach rozwodowych? Niestety moją przyjaciółkę czeka w najbliższym czasie rozwód i chciałabym ją jakoś w tym wspomóc. Jeżeli macie kontakt do kogoś, kto przyjmuje na ternie Gdańska, to koniecznie dajcie mmi znać.
Re: rozwód dobry prawnik Gdańsk
Post autor: Mrówka »
Niestety nie znam nikogo z tych okolic, mimo wszystko, życzę Ci wszystkiego dobrego. Oby sprawa rozwodowa skończyła się jak najszybciej i żeby Twój mąż nie wyciągał jakiś ogromnych brudów na sali sądowej. Wiem z własnego doświadczenia, że rozprawa może być naprawdę nieprzyjemna, wiec mam nadzieje, że ktoś Ci poleci jakiegoś dobrego mecenasa.
Post autor: łoś »
Przyznam szczerze, że korzystałem z usług kancelarii: http://www.mindykowski.pl/ . Musze przyznać, że mecenas Michał Mindykowski, wyróżnia się w Trójmieście bardzo dużym doświadczeniem w sprawach rozwodowych (między innymi). Jeśli szukasz osoby, która posiada owo doświadczenie i rzetelnie podchodzi do prowadzonych przez siebie działań, to nie będziesz zawiedziona. Jak najbardziej polecam zajrzeć do oferty
.

- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Bardzo polecam Ci mec. Seidel https://adwokat-seidel.pl/specjalizacja ... -warszawa/, sama korzystałam i wszystko poszło po mojej myśliJabłko pisze: ↑16 sie 2021, 14:15 Hej. Mam do was małe pytanie, mianowicie, czy macie może namiar do jakiegoś dobrego mecenasa, który ma doświadczenie w sprawach rozwodowych? Niestety moją przyjaciółkę czeka w najbliższym czasie rozwód i chciałabym ją jakoś w tym wspomóc. Jeżeli macie kontakt do kogoś, kto przyjmuje na ternie Gdańska, to koniecznie dajcie mmi znać.

- daro
Nie będę mówił o powodach rozwodu bo najlepiej to bym chciał o wszystkim zapomnieć, ale to jeszcze dużo czasu musi upłynąć. Dobrze, że najgorsze mam już za sobą. Też korzystałem z pomocy adwokata, bez porównania łatwiej. A polegałem na Łukaszu Węgłowskim ze Szczecina, to świetny i bardzo profesjonalny adwokat.
Post autor: jowiłka »
a czy ktoś zastanawiał się nad poradą w kancelarii Sobczak Maciejewska Zając? Z tego co słyszałam, mają spore doświadczenie, chęci do działania i głowę pełną rozwiązań i pomysłów. Może takiej pomocy Ci trzeba, szybkiej i doraźnej. Mam nadzieję, że wszystko Ci się ułoży jak należy.
Wróć do „Biznes - marketing - opinie - pomysły i inspiracje”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata
- ↳ Newsy z Polski