lingualine.pl - opinie
Gdzie warto się doszkalać? Jak znaleźć najlepszych specjalistów i nauczycieli? Ile czasu trzeba poświęcić na naukę? Podpowiadamy, jakie szkoły językowe wybrać.
- Cecylia
lingualine.pl - opinie
Znacie może kursy językowe oferowane przez tę firmę: https://lingualine.pl/ ? Jakie macie o nich opinie, jak stoją te kursy? Czy są na dobrym poziomie? Mają w ofercie także tłumaczenia - ktoś z Was korzystał z tego? Możecie podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z tą firmą. Byłabym wdzięczna, gdybyście podzielili się swoimi opiniami o nich. Dacie radę?
- Inka1997
Re: lingualine.pl - opinie
Bardzo polecam kurs języka polskiego dla obcokrajowców. Dla mojego męża, to była ogromna pomoc, mają fajne przygotowanie merytoryczne i naprawdę umieją nauczyć porozumiewać się w naszym języku. To świetna firma, którą można spokojnie i szczerze polecić każdemu. Jeśli potrzebujecie pomocy dla obcokrajowca - uderzajcie do nich jak w dym. Są najlepsi.
- Marcjan_86
Post autor: Marcjan_86 »
Ja jestem zadowolony, po ukończeniu kursu językowego dla menagerów. Wybrałem język hiszpański, bo angielski mam już opanowany. To mi dodało kilka punktów do awansu. Każdemu polecam kursy z tej firmy, bardzo dobra jakość, super przygotowanie do zajęć. Program kursu dopasowany do potrzeb słuchaczy. Zdecydowanie warto robić kursy językowe u nich. Polecam.
- dyter
Szczerze polecam tłumaczenia techniczne z angielskiego, które ta firma oferuje. Solidnie, szybko, dokładnie. Bez opóźnień i naprawdę solidnie. Oferują także: tłumaczenia ustne specjalistyczne w czasie spotkań biznesowych. To bardzo dobra firma, którą szczerze mogę polecić. Bardzo dobre podejście do klienta, świetne ceny. To firma, której możecie zaufać.
- Bogdan96
Tłumaczenia stron www to też bardzo dobra opcja. Jeśli chce się otworzyć swoje usługi na rynki inne niż polski, dobrze mieć zrobione tłumaczenie strony na kilka języków. A przynajmniej na angielski. U nich zrobicie to naprawdę profesjonalnie. Będziecie zadowoleni i z szybkości wykonanej usługi i z jakości tłumaczenia. Na pewno nie zawiedziecie się na nich.
- Salma83
Nie wiedziałam czy mogę użyć czegoś takiego jak artykuły medyczne do swojej pracy badawczej, bo nie byłam pewna ich tłumaczenia, które robiłam sama. Ale kiedy znalazłam tę firmę i oni dokonali tłumaczenia, od razu wiedziałam że są świetni w swojej pracy. Tłumaczenia są dokładne i zrobione rzetelnie. Jestem zadowolona z ich pracy, jestem zadowolona z kontaktu z nimi.
- Baltazar
Jeśli szukacie kogoś, kto szybko i dokładnie wykona dla Was tłumaczenia medyczne, to dobrze trafiliście. Ta firma robi to naprawdę doskonale. Jestem zadowolona z tego jak wygląda tłumaczenie dokumentów, które im zleciłam. Świetna robota w bardzo szybkim czasie. Polecam tę firmę bardzo serdecznie. Jest warta każdej złotówki, jaką trzeba zapłacić za to tłumaczenie.
- Katarzyna78
Post autor: Katarzyna78 »
Dla mnie ta firma, to nie tylko kursy językowe, ale także dobrze wykonane tłumaczenia różnego rodzaju. Czy to tłumaczenia medyczne, czy farmaceutyczne czy nawet techniczne - wszystkie stoją na bardzo wysokim poziomie. Nie mam kompletnie do czego się przyczepić. To firma, którą w stu procentach można polecić. Co niniejszym czynię. Polecam bardzo lingualine.
- samantra
Firma wykonywała dla mnie tłumaczenia artykułów medycznych na angielski. Świetna robota. Nie mogłam sobie lepiej tego wymarzyć. Wyszło bardzo dobrze, bardzo szybko i naprawdę z dobrym skutkiem. Jestem wdzięczna firmie za tak szybkie wykonanie zlecenia. To się bardzo liczy. Jeśli szukacie solidnej firmy językowej, to szczerze polecam Wam właśnie tą. Jest najlepsza.
- Gotard79
Bardzo polecam Wam tę firmę, jeśli chcecie wykonać tłumaczenia z języka angielskiego lub na język angielski, to na pewno będziecie zadowoleni z ich usługi. Tłumaczenia artykułów medycznych które im zleciłem bardzo mnie satysfakcjonują. To dobra, rzetelna robota, którą szczerze mogę polecić innym klientom tej firmy. Jestem zadowolony i na pewno do nich wrócę.
- Hieronim96
Post autor: Hieronim96 »
Akurat jeśli chodzi o kursy językowe, to nie mam doświadczenia z tą firmą, ale regularnie korzystamy z ich usług w zakresie tłumaczenia medyczne zawsze wszystko jest na czas, z dbałością o każdy szczegół. Mogę polecić ich każdemu, to jest firma, której możecie zaufać, Wasze tłumaczenia na pewno będą przetłumaczone bardzo profesjonalnie. Ceny też ok.
- Jerzy68
Fakt, że w temacie tłumaczeń z języka angielskiego nie mają sobie równych. A wiem co mówię, bo od lat korzystam z usług różnych form oferujących tłumaczenia specjalistyczne, bo przede wszystkim są to tłumaczenia artykułów medycznych angielski. Profesjonalne podejście, tłumaczenia zawsze na czas. Jeśli potrzebujecie, to oferują również kursy z dojazdem do firmy.
- farida_84
Bardzo polecam usługi tłumaczenia oferowane przez tę firmę. Trafiliśmy do nich właśnie ze względu na to, że jako jedni z niewielu oferowali w okolicy kursy językowe z dojazdem do firmy, nadal zajmują się tym u nas i bardzo chwalę. Korzystamy też z usług tłumaczeń, konkretnie chodzi o tłumaczenia medyczne angielski. Jeśli szukacie specjalistów, to polecam.
- larysa_73
Faktycznie, przyznać trzeba, że jeśli chodzi o tłumaczenia artykułów medycznych angielski to naprawdę nie jest to łatwa sprawa i jeśli zależy nam na profesjonalnym podejściu do tłumaczenia, to naprawdę warto skorzystać z usług profesjonalnych tłumaczy. A wiem, że oni mają w ofercie również tłumaczenia przysięgłe, jest to firma której możecie zaufać.
- Bogna-86
Oferują kompleksowe usługi tłumaczeń z języka angielskiego. Firmę znam od jakiegoś już czasu, kilkukrotnie miałam okazję korzystać z ich usług i jestem przekonana, że jeśli ponownie będę musiała skorzystać z tłumaczeń, na pewno moje kroki znów skieruję w ich stronę. Mają nie tylko tłumaczenia medyczne angielski, bo widzę, że głównie o tym była mowa. Polecam również tłumaczenia techniczne i finansowe.
- sybilla1985
Post autor: sybilla1985 »
Szczerze polecam współpracę z tą firmą, zwłaszcza tłumaczenia medyczne robią bardzo sprawnie, szybko i dokładnie. Jestem bardzo zadowolona z tego jak to wygląda i jak dokładne są tłumaczenia. Zarówno jeśli chodzi o dokumentację jak i artykuły medyczne. Jeśli potrzebujecie tego typu tłumaczeń, to naprawdę warto zaufać tej firmie. Szczerze polecam. 

- Ewarysta1973
Post autor: Ewarysta1973 »
Tłumaczenia medyczne, farmaceutyczne czy techniczne - każde z nich ta firma zrobi tak jak należy. Bardzo kompetentni, z doskonałym przygotowaniem merytorycznym, punktualni i bardzo słowni. Można na nich polegać jak na Zawiszy. Nie mam im kompletnie nic do zarzucenia, chociaż z natury jestem nieco czepialska. To firma, którą z czystym sumieniem mogę polecić.
- mariam-95
Bez względu na to czy interesują Was tłumaczenia przysięgłe, czy tłumaczenia artykułów medycznych możecie spokojnie wejść we współpracę z tą firmą. To fachowcy, z którymi chce się współpracować. Oferują również kompleksową obsługę firma w zakresie tłumaczeń. To dla mnie ważne, żeby pracować właśnie z takimi fachowcami. Od razu lepiej wszystko idzie.
- jarosław_62
Post autor: jarosław_62 »
Dobre tłumaczenia to naprawdę często połowa sukcesu, dlatego jeśli chodzi o tłumaczenia dokumentacji medycznej, to ja ufam tej firmie w stu procentach. Ta dokumentacja musi być naprawdę przetłumaczona bardzo dokładnie, od tego zależy czyjeś zdrowie a nawet życie. Dlatego nie można tego powierzyć byle komu. Tej firmie możecie zlecić takie tłumaczenie bez obaw.
- Walentyna-66
Post autor: Walentyna-66 »
Ja również mogę się o tej firmie wypowiedzieć w samych superlatywach, potwierdzam wszystkie dobre, pozytywne opinie o nich. To nie jest przypadek, że coś im wyszło. Im wszystko wychodzi bardzo dobrze. Tłumaczenia medyczne robią na naprawdę wysokim poziomie. Tłumaczenia techniczne to także ich konik i świetnie im wychodzą. Jestem stałym ich klientem i chętnie nim zostanę.
Wróć do „Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Przywitaj się
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata