Gdzie warto się doszkalać? Jak znaleźć najlepszych specjalistów i nauczycieli? Ile czasu trzeba poświęcić na naukę? Podpowiadamy, jakie szkoły językowe wybrać.
Hej wszystkim Planuje od pazdziernika iść na dietetykę. Na jakich uczelniach w Warszawie warto studiowac ten kierunek ? Mam już co prawda kilka uczelni na oku ( prywatnych ) ale jestem też ciekawa Waszych opinii. Z góry dzięki za informacje
a jakie uczelnie masz na oku ? Ja jestem na podobnym etapie co Ty i złożyłam papiery na MUM ( Mazowiecka Uczelnia Medyczna). Moja siostra studiowała tu pielęgniarstwo wiec na temat samej szkoły co nieco wiem. Kierunek rusza u nich dopiero od pazdziernika.
Mum to nowa nazwa dawnej Wyższej Szkoły Mazowieckiej prawda? Jesli tak to jest to jedna z uczelni na mojej liście ( nawet w top3 się znalazła heh). Fajnie, że się odezwałaś a napiszesz coś wiecej na temat samej uczelni ?
ja jestem po fizjoterapi na MUM i uczelnie jak najbardziej polecam. Fajni wykladowcy, nowocześnie wyposażone sale, ciekawe praktyki. Czesne też nie jest wygórowane a wręcz jak na warszawskie warunki bardzo rozsądne
Niezależnie od tego, czy zaoczne czy dzienne, pracę dyplomową trzeba napisać. A wiem z doświadczenia, że nie zawsze jest to łatwe zadanie. Na przykład takie kwestie jak analizy statystyczne były dla mnie bardzo trudne do wykonania. Dlatego polecam wizytę na stronie https://www.e-statystyka.com.pl/.
już dzwoniłam jak tylko wrócę z urlopu to na pewno się do nich przejadę by dopełnić wszystkich formalności raz jeszcze dziękuje za wszystkie informacje
verona pisze: ↑08 lip 2019, 11:27
już dzwoniłam jak tylko wrócę z urlopu to na pewno się do nich przejadę by dopełnić wszystkich formalności raz jeszcze dziękuje za wszystkie informacje
I jak udało ci się zapisać? Czy zdecydowałaś się na inną uczelnię. Ja jestem z Warszawy
Szczerze to nie polecam tej uczelni, ponieważ wykładowcą, którzy tam uczą nie zależy na przekazaniu wiedzy i chcą tylko odbębnić swoje. Często nie zjawiają się na zajęciach. Sale wyglądają jak w podstawówce:) Ja sobie darowałam po pierwszym semestrze
Zobacz skuteczne serum przeciwzmarszczkowe: https://buatic.pl/
Tadam, papiery złożone już się nie mogę doczekać października Byłam już 2 czy 3 razy w dziekanacie i póki co sama uczelnia zrobiła na mnie mega pozytywne wrażenie. Co do nieobecności wykładowców na zajęciach to pierwsze słyszę.