hej hej wszystkim mieszkam od jakiegoś czasu w Nadarzynie i teraz ze względu na szalejącą pandemię postanowiłam rozejrzeć się za sklepem, gdzie mogłabym robić zakupy spożywcze a te byłyby dostarczane do mojego domu. Trafiłam na wzmiankę o Delidostawa. Szukam opinii
tak to ta sama firma, oni działają lokalnie, dodatkowo jeszcze w Żabiej Woli ja kupuje u nich regularnie od maja. Spodobała mi się taka forma robienia zakupów bo nie muszę wychodzić z domu więc nie narażam się na zakażenie a poza tym kupuje bardziej rozsądnie, nie ulegam pokusom
oo super, dzięki za info, nie wiedziałam, ze oni działają trochę na szerszą skalę widziałam, ze mają w ofercie też surowe mięso. Zawsze miałam obawy przed zakupem mięsa w necie,czy tu warto ?
wiesz co ja rzadko jadam mięso ale już kilka razy zamawiałam kurczaka czy mięso mielone i wszystko okej - świeżutkie wszystko dotarło oferta rzeczywiście rozbudowana a i ceny niewygórowane więc moim zdaniem jak najbardziej warto
na pewno wszystko będzie okej ale oczywiście daj znać ja też będę w przyszłym tygodniu robić kolejne zakupy, przed świętami trzeba już zacząć robić zapasy