naprawa butów
Wątek pełen różnych tematów. Nie znalazłeś kategorii, do której mógłbyś/mogłabyś dopasować swoje pytanie? Zajrzyj tutaj.
naprawa butów
Post autor: priśka »
Zdarzyło się wam kiedyś naprawiać samemu buty? Chcę jakoś tanim kosztem uratować moje ulubione adidasy
- majka94
Re: naprawa butów
Nie umiałabym sama naprawić butów, bo nie mam do tego talentu, zdecydowanie wolę sobie kupić coś nowego. Na przykład na jesień zamówiłam narzeczonemu buty na stronie https://panpablo.pl/pol_m_Mezczyzna_But ... y-342.html . Są to sztyblety, które świetnie pasują i do garnituru, i do jeansów. Uważam, że to uniwersalne buty, które na pewno nigdy nie wyjdą z mody.
- oetadam
Witam! Priśka, klej TADAM® idealnie nada się do klejenia butów w domu. To elastyczny klej do butów sportowych i nie tylko, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.priśka pisze: ↑22 lis 2020, 15:33 Zdarzyło się wam kiedyś naprawiać samemu buty? Chcę jakoś tanim kosztem uratować moje ulubione adidasy
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- majka94
Coraz więcej ludzi stawia na naprawę i ponowne wykorzystanie różnych przedmiotów. Jeśli chodzi o modę to dotyczy to nie tylko obuwia. ale także markowych ubrań. Tutaj https://blog.panpablo.pl/patagonia-napr ... kupowania/ macie fajny artykuł w tym temacie.
Post autor: aśka8 »
Buty są stosunkowo niedrogie w obecnych czasach więc moim zdaniem naprawianie starych butów może zwyczajnie nie mieć sensu. Jeśli chodzi o zakup obuwia damskiego to warto zajrzeć do sklepu internetowego Zapato: https://zapato.com.pl/kozaki-damskie-skorzane . Wybór jest bardzo duży i każda z Was z pewnością znajdzie coś dla siebie.
Post autor: biłka »
czy klejone buty nie będą przemakały w miejscu klejenia?oetadam pisze: ↑02 gru 2020, 6:58Witam! Priśka, klej TADAM® idealnie nada się do klejenia butów w domu. To elastyczny klej do butów sportowych i nie tylko, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.priśka pisze: ↑22 lis 2020, 15:33 Zdarzyło się wam kiedyś naprawiać samemu buty? Chcę jakoś tanim kosztem uratować moje ulubione adidasy
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Przejdź do
- Forum
- ↳ Porady - pytania i odpowiedzi
- ↳ Filozofia życiowa
- ↳ Cytaty
- ↳ Edukacja - szkoły językowe, edukacja szkolna
- ↳ Jakie znasz języki
- ↳ Kursy, szkolenia, dokształcanie
- ↳ Tłumaczenia
- ↳ Newsy ze świata